M: Mårtensson - Öster-Waara - Björkman

F: Nylander - Salmonsson - Fazlhashemi

Avbytare: Marko Amovic, Jens Ekendahl, Ted Bergner, Aron Berglund, Christoffer Parmbäck.

Första halvlek (2-0)

4' 1-0 FC Tensta. En frispark som slås lågt in i bollbanan där vi sover och inte med på varken markering eller att rensa bort bollen. Deras spelare slår elegant över målvakten och bollen dalar in.

15' 2-0 FC Tensta. Vi tappar boll utanför straffområdet. De får till en träff som touchar våran back och bollen går in.

Andra halvlek (1-4) Slutresultat 3-4

47' 2-1 Jens Ekendahl bryter en passning mellan deras backar och ser att målvakten är långt ute. Väljer att chipp-skjuta över målvakten och bollen dalar in i mål.

53' 2-2 Ted Bergner på assist från Andreas Antonsen som slår ett perfekt inlägg från vänstern till Ted som nickar in den.

66' 2-3 Ted Bergner på assist från Kristofer Mårtensson. Mårtensson får med sig bollen på höger sida i straffområdet och slår på halvvolley in den där Ted finns med i boxen och nickar in den igen.

85' 3-3 FC Tensta efter ett solklart offside-mål som godkänts.

87' 3-4 Ted Bergner på assist från David Björkman som slagit flera fina hörnor under matchen. Tillslut kunde inte FC Tensta hålla undan en målsugen Ted Bergner som på något sätt får dit huvud/överdel och sätter dit sista målet för kvällen.

En heroisk insatts av gimo i andra halvlek där man vänder underläge 2-0, och trots en sen reducering i slutet av andra för FC Tensta, fortsätter anfalla och får dit 3-4 i slutminuterna.

Tremålskytt på huvudet, Ted Bergner, står för kvällens prestation! Men hela laget i andra halvlek ska ha en stor eloge för den vilja och inställning man visade.